Nya Porsche Boxster

En av salongens (oväntat?) absoluta höjdpunkter. Nya Boxstern är väsentligt mycket vackrare än den förra modellen, även om jag tillhör dem som tycker att även den gamla Boxstern var snygg. De nya luftintagen på sidan gör bilen mycket sportigare, med lite drag av CarreraGT och 918 Spyder. Interiören håller också hög klass, nästan som 991.

När jag satte mig i nya Boxstern, kom ett leende på mina läppar. Jag återupplevde glädjen som jag hade av min Boxster S för tio år sedan, min första Porsche och den jag varit allra gladast i.

2 thoughts on “Nya Porsche Boxster

  1. Pingback: evo och TopGear provkör nya Boxstern – briljant! | The Thrill of Driving

  2. Pingback: PROVKÖRNING: Nya Porsche Boxster S – briljant och suverän! | The Thrill of Driving

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s