Ferrari och Alonso vann i regnet i Malaysia

Efter ett mycket spännande lopp, som avbröts tillfälligt på grund av regn, vann Alonso på Sepang. Än mer överraskande är att Sergio Perez i en Sauber bärgade andraplatsen. Nu lär ryktena om att han ska ta över Massas plats i den andra Ferrarin mitt i säsongen inte avta, inte minst som Massa slutade på en 15:e plats.

Efter två tävlingar leder Alonso VM. Helt otroligt med hänsyn till att Ferraris nya bil inte alls är konkurrenskraftig än. Ferrari har en hel del nya uppdateringar med sig till nästa GP om tre veckor i Kina. Vi får hoppas att det hjälper.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s