Lamborghini visar URUSel SUV

Nu visar Lamborghini bilder på sin kommande SUV. Den heter Urus och visas i konceptform på bilsalongen i Beijing. Lamborghini har iofs lite SUV-kred tack vara LM002 från 1986, men bilen känns i vilket fall helt onödig, i mina ögon.

One thought on “Lamborghini visar URUSel SUV

  1. Personligen är jag en av sveriges största Lambo-fans skulle jag vilja påstå. Jag såg bilen live under Lamborghinis 50 års jubileum. Du behöver se den live för att tycka om den. Jag skulle såklart hellre sett en bil likt Estoque som tog plats som tredje bil i Lambos modellprogram. Men en SUV kan bringa in ofantliga summor och därmed tillåta Lamborghini att ta ut svängarna ytterligare med sina superbilar. Urus över vilken monster-SUV som helst alla dagar!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s