BMW presenterar M5 “M Performance Edition” – dyrt och dåligt…

Som jag skrev tidigare är jag riktigt sugen på en M5:a. Nu presenterar BMW en specialversion av M5:an: M Performance Edition, som ska säljas bara i Storbritannien. För 22 000 (!) pund får man matt lack i rött, vitt eller blått (M-färgerna), matta svarta fälgar, svart pianolack invändigt och en laseretsad plåt som det står “ONE OF 30” på. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Att betala 250 000 kronor till BMW för några pizzaracer-attribut; hade det varit första april hade jag trott att det var ett skämt…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s