PARIS: VW Golf generation VII – nu som GTI!

Volkswagen Golf generation VII är en bra och trevlig, men lite tråkig bil, precis som en Golf ska vara. Det var ett bra baksäte i femdörrarsversionen som jag provsatt. Jag behöver dock vänja mig lite vid utseendet på bilen, även om det är helt OK.

Mer intressant för undertecknad är GTI-versionen som ni ser på bilderna nedan. Den är väsentligt snyggare; faktiskt snyggare i verkligheten än på bild. Än mer intressant blir det om man väljer till “Performance Pack”; då ökar hästkraftantalet från 220 till 230 och bilen får en elektronisk styrd diffbroms (XDS) mellan framhjulen som kapar tiden runt Nürburgring med 12 sekunder!

One thought on “PARIS: VW Golf generation VII – nu som GTI!

  1. Pingback: PARIS: Nya Audi A3 Sportback och S3 – vad ska man säga? | The Thrill of Driving

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s