Superbilsduell 1: Pagani Huayra vs Lamborghini Aventador J

Nya Pagani Huayra är något av en besvikelse. Zondan var väldigt extrem, men ändå snygg. Huayra är, i relativa termer, lite formlös. Jag får inte riktigt tappa-hakan-känslan av den och jag kommer inte riktigt överens med alla rundade karossveck som bildar “vågor” på bilen.

Lamborghini Aventador J är däremot en spektakulär bil, som kommer att tillverkas i en mycket begränsat upplaga. Lamborghini är inte riktigt min kopp te, men här finns en galenskap och lekfullhet som saknas i Pagani Huayra. Jag skulle inte vilja äga en Aventador J, men den får mig att le… eller skratta!
Lamborghini vinner!

Imorgon kommer nästa superbilsduell!

One thought on “Superbilsduell 1: Pagani Huayra vs Lamborghini Aventador J

  1. Bra skrivet! Jag instämmer delvis! Aventador J är en bil bara för att. Lite svårt att jämföra med en extremt fokuserad hyperbil. Aventador J är en one-off medan Huayra går att beställa om du har råd. Klart man tar en funktionell bil över ett konststycke som du inte kan använda. Jag menar 700 hästars V12:a på 6,5 liter i en bil utan framruta. I dare you to go past 100 km/h i den! Flugornas herre döpte jag den personligen till i min egna artikel:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s