VIDEO: evo testar Ferrari F12berlinetta – jag har blandade känslor…

Jethro Bovingdon från evo provkör nya Ferrari F12berlinetta och tycker den är briljant! Bilen har osannolika prestanda på pappret, med det slutar inte där; enligt Jethro är F12berlinetta en superbil som dels går att använda till vardags dels är kul att köra sportigt med på allmän väg, trots (!) 740 hästar.

Vadan desa blandade känslor? I euforin efter att ha sett F12berlinetta på Genève-salongen, var jag på väg att beställa en F12berlinetta till våren 2013, men förståndet (eller var det min fru?) kom ikapp mig…

Se även mina tidigare artiklar om F12berlinetta: (har jag snöat in på denna bil månne?)

2 thoughts on “VIDEO: evo testar Ferrari F12berlinetta – jag har blandade känslor…

  1. Viktor

    Har nu läst en del provkörningar av F12 och det verkar ju inte vara så att de som testat är lika lyriska som över 458. Är det så att den är väl häftig för GT-bruk och kördynamiskt inte lika vass som 458?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s