Stöld! – och lite intryck från BMW

I torsdags kväll skulle jag köra min son till fotbollsträningen. När jag körde iväg i vår BMW X3, så upptäckte jag att backspeglarna var stulna! Inte höljet utan bara själva speglarna. Anfäkta och anamma!

På fredag morgon åkte jag med X3:an till BMW i Solna. Här kommer lite blandade intryck:

  • Den invändiga renoveringen av anläggningen är nästan klar. Snyggt, ljus och fräscht!
  • Bra service; de var trevliga och jag fick hjälpt snabbt. Efter att de tittat på bilen ringde de tillbaka några timmar senare och sa att de hade beställt delar från Tyskland och att de kommer nästa vecka. De kommer att sätta dit grejorna medan jag väntar. Milsvid skillnad mot Audi (Din Bil) när det gäller inställning…
  • Nya BMW 3-serie Touring är hyggligt snygg och har hyggligt stort bagageutrymme, men jag skulle hellre ha en sedan…
  • Tittade på och provsatt en Estoril-blå tredörrars 125i med M-paket. Den såg precis ut som pressbilarna för M135i, som ni sett i mina tidigare inlägg: här och här.  Det slog mig att nya 1-serien är rejält mycket snyggare i tre dörrar än i fem dörrar. Invändigt är det bra körställning och fin förarmiljö (med dekorränder i Estoril-blått). Ska bli väldigt intressant att se hur M135i är att köra.

2 thoughts on “Stöld! – och lite intryck från BMW

  1. Coco

    Det var en stor stöldturne på SUV-speglar på östermalm kungsholmen för ett-två åt sen. De stal mina speglar och hela gatans suv-speglar (några stycken suvar var det iaf) var borta. Jag tog “hjälp” av bmw segeltorp och det var fan i mig en av de sämsta serviceupplevelser jag nånsin vart med om. Sjukt dyra är oxo speglarna. Fingers crossed att detinte händer igen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s