Brand new Bentley Bentayga shines in Zurich

This afternoon I saw the first “live” Bentley Bentayga in downtown Zurich. At prices from EUR 250.000 and upwards (with no upper limit…), the Bentayga is no doubt the world’s most exclusive, powerful (W12, 608hp) and probably also most comfortable SUV. Let’s say that whether it is also the prettiest is up for debate. The front is very… imposing, the rear has a clear resemblance to the new Mini Clubman. Sorry Bentley! But for the selected few, I’m sure it will be a ride, although not necessarily a drive, to enjoy!

 

One thought on “Brand new Bentley Bentayga shines in Zurich

  1. Trevlig bil det där. Fick faktiskt åka en för ett par veckor sedan. Första gången föraren gasade på från noll var helt sjukt. Förväntade mig en snabb bil, men den gick som en Lambo! Chockerande snabb. Dock var det nästan mest imponerande att åka på motorvägen och sen gasa fullt. 120-hemligt gick på nolltid och var väldigt imponerande. DOCK ska jag säga att den inte var så lyxigt utrustad som man kunde kräva för en bil som kostade 2,3 miljoner kronor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s