Blue is the new black – the sequel

Här kommer en uppföljning till det jag skrev när jag var på salongen i Genève; Blue is the new black!

När jag var och besökte Ferrari i Maranello såg jag flera blå Californior på produktionslinjen och två av de fyra bilarna (50%) som vi körde runt med på Fiorano-banan var blå. Om ni tittar på bilderna ser ni dels en Tour de France-blå (metallic-lack) bil som har silverfärgade luftintag på sidorna och en Scozia-blå (solid-lack) som inte har gråa luftintag på sidorna. Bägge bilarna har silverfärgat tak. På Ferrari-museet fanns det också ett antal blå bilar. Dessutom var den Ferrari FF som Autoropa visade på motordagen på Steninge slott häromveckan även den mörkblå.

Är det månne dags för mig att kliva upp ur det silvergrå träsket? Eller är jag bara uppe i det blå?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s